top of page
Новини: Blog2
Пошук
  • Enotita

У Києві відкривається "Центр грецької мови, історії і культури"


Як повідомляє Місія «Ставропігія Вселенського Патріархату в Україні» у Києві починає діяти "Центр грецької мови, історії і культури". Усі бажаючі запрошуються зголошуватись, групи тільки починають формуватись, графік зайнять, розклад, ціна буде залежати від кількості та учасників курсі. Зайняття будуть проходити при Андрівській церкві на Андріївському узвозі 23.


'Місія відкриває свої двері для проведення семінарів для охочих ознайомитися з культурою, історією та мовою Греції від античності до сьогодення.

Семінари заплановані з наступних теоретичних та практичних дисциплін:

Практичні курси: - Давньогрецька мова (початковий рівень) - Давньогрецька мова (середній та високий рівні) - Новогрецька мова (початковий рівень) - Новогрецька мова (середній та високий рівні)

Теоретичні курси: - Історія грецької мови, розвиток писемності та розподіл на діалекти - Епіграфіка (вивчення історичних написів, їх соціальний та культурний контекст) - Античний світ: соціальне життя; моральні, культурні та релігійні цінності; роль жінки та чоловіка у суспільстві. - Філософія античності: Сократ, Платон, Арістотель; філософська думка до та після класичного періоду. - Античність та християнський період: діалог культур та релігій. Викладання здійснюватиметься викладачами вищих освітніх закладів, а також педагогами освітніх центрів. Дату початку семінарів буде визначено відповідно до кількості учасників.

Після проходження курсу учасникам буде видано (за бажанням) сертифікат. За деталями щодо програми семінарів, початку навчання, організаційних питань тощо - звертайтеся до організаторів за номером +38 099 161 0947 або за електронною адресою: leonfou@ukr.net

108 переглядів0 коментарів
bottom of page