top of page
Новини: Blog2
Пошук
  • Enotita

Святковий концерт до Дня Незалежності Греції



З нагоди 198-річниці Незалежності республіки Греція у Національному музеї літератури України відбувся святковий музичний концерт та виставка творів художників-греків «СВОБОДА – НАША ​​РЕЛІГІЯ»

Гості свята були запрошені на оглядову екскурсію творів художників-греків. Представлені твори художників грецького походження Донеччини - Володимира Зарбі, Володимира Донченка, Миколи Шамлі, Георгія Беро, Сергія Аленгоза, а також творів сучасних київських художників грецького походження – Ольги Бублик, Наталії Журавльової, Олександри Макарської, Костянтина Аврамова та Євгена Мануїлова. Живописні, графічні та керамічні твори відрізняються різноманітними темами, творчою манерою, сюжетом та композицією.



Під час музичної і театральної частини свята виступили Грецький дитячий театр "ЕНОТІТА" з постановкою "Герої не вмирають".

Київська дитяча Академія ім. Чемберджі виконала інструментальні твори грецьких композиторів. Грецькими танцями порадував танцювальний колектив Школи #94 "Еллада"





З музичним номером виступили Юрій Балджі на роялі та Світлана Плечак (вокал).




Завершив вечір Ансамбль традиційної грецької музики виконанням традиційних народних пісень з регіонів Фракії, Македонії та Константинополя, понтійських та надазовських грецьких мелодій та танців.



Більше фото зі свята


Свято було організоване Еллінським братсвом "Енотіта" у співпраці з ГО "Ліга грецьких митців "Галатея" та за підтримки Національного музею літератури України

20 переглядів0 коментарів
bottom of page