top of page
Новини: Blog2
Пошук
  • Enotita

Енотіта візьме участь у Cossack Art festival Athens

Оновлено: 21 жовт. 2020 р.



Хотіли поділитися з Вами приємною новиною.


1 листопада 2020 наш танцювальний колектив ЕНОТІТА* приймає участь в IV Міжнародному фестивалі-конкурсі Cossack Art festival Athens - фестиваль Козак арт Афіни


COVID-пандемія внесла зміни в формат організації фестивалю, тож в цьому році Cossack Art festival Athens - фестиваль Козак арт Афіни буде проходити в on-line режимі.


Як долучитися до перегляду?

Необхідно підписатися на сторінку FB Ukrainian Women in Greece

Запрошуємо Вас розділити з нами неперевершені емоції та насолодитися переглядом - 1 листопада 2020, початок о 16.00.


Чекаємо Вас!


*Ансамбль грецького традиційного танцю «ЕНОТІТА» був створений у 2012 році при Еллінському товаристві «ЕНОТІТА», Київ. За цей час наш ансамбль має велику концертну програму з народних танців із різних регіонів Греції.

Звичаї, традиції та обряди еллінів, які сягають глибокої давнини, знаходять своє втілення у творчості ансамблю «ЕНОТІТА».

Художній керівник ансамблю: Лобас Володимир (м.Салоніки, Греція).

З метою популяризації еллінізму і розвитку грецької культури в Україні, танцювальний колектив «ЕНОТІТА» приймає участь у всеукраїнських та міжнародних етно-фестивалях, в національних грецьких святах і заходах, ініційованих Еллінським товариством «ЕНОТІТА», Посольством Греції в Україні, громадськими культурними організаціями. Також організовує відкриті майстер-класи для філеллінів з традиційного грецького танцю.



67 переглядів0 коментарів
bottom of page